Att äta på skola

På Partille Cup deltar ungefär 50 olika nationaliteter och vi har olika tycken och smak runtom i världen. Vi har valt rätter som vi, av erfarenhet, tror de flesta tycker om.

Meny

Menyn publiceras på Partille Cup Account i maj.

Till lunch och middag serveras en salladsbuffé, i buffén finns matiga alternativ som marinerad pasta och kyckling. Om du vill kan du mixa din egen salladstallrik som huvudrätt. Till frukost serveras både mjukt och hårt bröd, till lunch och middag serveras hårt bröd. Mjölk och vatten serveras till måltiderna, till frukost serveras även juice. Till lunch serveras en frukt som du får gärna ta med dig ut från matsalen för att äta senare.

Öppettider

Våra matsalar är öppna nästan hela dagen, för att underlätta ert lags tidsplanering.

Frukost serveras kl. 6.00–09.30 

Fika serveras kl. 09.30-11.00

Lunch serveras kl. 11.00–15.30

Middag serveras kl. 16.30–20.30 (Tisdag 16.30-19.00)

Vi bor inte på skola, kan vi ändå äta i skolmatsal?

Lag som har bokat hotell via Partille Cup kan beställa matkort via Partille Cup Account. Ni blir då tilldelade en skola där ni äter alla era måltider.

Kostnad

Priset för tio måltider (lunch och middag) är 800 SEK per person. 

Matkortet är personligt, det innebär att ni behöver beställa ett matkort till varje deltagare som önskar äta i skolmatsal.

Gav detta dig svar på din fråga? Tack för din feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss