Hur jobbar Partille Cup med säkerheten?

Som arrangör gör vi allt vi kan för att Partille Cup ska vara ett tryggt evenemang. Vi samarbetar med polis och andra myndigheter, men behöver också hjälp från våra deltagande lag. Varje lagledare är ansvarig för sina spelare. 

Partille Cups egen säkerhetsorganisation

Vår organisation har ett stort team som arbetar med säkerhetsfrågor före och under turneringen och har många års erfarenhet. 

På våra centrer och planer har vi planvärdar och läktarvärdar som har genomgått en säkerhetsutbildning, samt ambulerande personal från vår egen säkerhetsorganisation.

Alla våra förläggningar är brand och säkerhetcertifierade och vi arbetar med polis och räddningstjänst i vårt förebyggande arbete kring säkerheten på våra förläggningar. Alla skolvärdar har genomgått en säkerhetsutbildning samt en brandutbildning hos Räddningstjänst. Vår egen säkerhetsorganisation har ambulerande personal som är mobila och åker runt och övervakar skolorna.

Gav detta dig svar på din fråga? Tack för din feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss