Appen Partille Cup

Med Partille Cups app har du det bästa verktyget för att följa turneringen. Du får hela spelprogrammet, all information om lagen och resultat från samtliga matcher. Prenumerera på ett lag för att få notiser med resultatet från lagets alla matcher.

I appen hittar du även våra livesändningar, turneringsinformationen, reglementet, veckans program, senaste nytt, videor och mycket mer.

Appen finns för både iOS och Android och kan laddas hem via länkarna nedan.

Gav detta dig svar på din fråga? Tack för din feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.